Ute ur bubblan – mot nya mål

Igår sprang jag omkring på ett soligt Lillsved med en bunt blivande löpledare. Idag sitter jag i soffan med ett sjukt barn. Kontrasterna kunde inte vara större känns det som.

Nu är jag hemma igen efter fyra dagars toppenutbildning i Friskis&Svettis regi och bubblan är spräckt. Jo, för det blir liksom en bubbla när man får chansen att umgås, grotta in sig och träna tillsammans med andra som brinner för samma sak: löpning och att inspirera andra till rörelse. Det har verkligen varit SÅ kul, inspirerande, men också utmanande – precis som det ska vara när man utvecklas och lär sig. Kolla bara mitt fokus och koncentration i bilden nedan! Men det är ju faktiskt nu det börjar. På riktigt!

Friskis&Svettis idé kring träning tilltalar mig! ”Målet är ett leede” – det ska vara roligt att träna! Men Friskis står även för kvalitet, möten mellan människor, allas ”rätt” till träning och träning som helhetsupplevelse.

Hur känns Friskis&Svettis värderingar för dig?

Jag vågar verkligen påstå att det kommer att finnas många toppbra löpledare på Friskis anläggningar runt om i landet nu efter denna utbildning. Det fanns många bra innan också såklart!

Snart startar vi löpargrupperna och jag kommer att lägga ut en del inspiration till vårens löpning här på bloggen. Bor du i, eller i närheten av Östersund  – häng gärna med ”på riktigt”.

Titta in här så får du veta var, när och hur vi kör!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras